Українська школа в Анкарі закінчила навчальний рік святковою лінійкою

Українська школа в Анкарі закінчила навчальний рік святковою лінійкою

Фото
Укрінформ
Суботня школа при спілці української громади в Анкарі закінчила навчальний рік святковою лінійкою та солодким столом.

Про це повідомляє ukr-ayna.

"26 травня вчителі суботньої школи провели відкриті уроки, до яких також могли долучитися батьки учнів, а по завершенню занять на дітей чекали грамоти за успішне навчання і солодкий стіл", - йдеться у повідомленні.

Керівник суботньої школи в Анкарі Анастасія Гюркан під час лінійки подякувала учням, вчителям та батькам за відвідування школи щосуботи впродовж року.

"І хоча всі ми живемо далеко від рідної батьківщини, ми робимо все можливе для того, щоб зберегти наше дідівське, прадідівське коріння. Наша культура, мова і традиції – це наша ідентичність і наша найбільша цінність. Завдяки заняттям у суботній школі ці цінності ми можемо передавати нашим дітям. А це - запорука того, що наша діаспора не втратить рідну культуру", - зазначила вона.

Нагадаємо, українська суботня школа в Анкарі діє з 2017 року. Кожної суботи з 10:00 до 14:30 учні відвідують заняття, на яких вивчають українську мову, літературу, культуру, українські звичаї та традиції, образотворче мистецтво.

Крім того, на вибір діти можуть займатися народними танцями та співом. Заняття організовані в трьох вікових групах: "грайлики" (2-3 роки), "чомусики" (4-6 років) та "розумники" (7-12 років).

В школі викладають дипломовані педагоги з багаторічним досвідом роботи. Українську мову викладають Катерина Волкодав і Анастасія Гювен, співи – оперна співачка Олена Шімшек, образотворче мистецтво – художник Анна Скоробагатько-Полат, народні танці – Анастасія Гюркан.

Записати дитину на наступний навчальний рік можна по електронній пошті: ukraynadernegi@gmail.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-