Український стенд отримав нагороду на виставці меблів у Канаді

Український стенд отримав нагороду на виставці меблів у Канаді

Фото
Укрінформ
Стенд українських виробників меблів Meblica переміг у номінації "Найкращий новий учасник" на головній меблевій виставці Канади Canadian Furniture Show.

Про це повідомляє прес-служба Канадсько-українського проекту підтримки торгівлі та інвестиції (CUTIS).

"У п’ятницю, 25 травня 2018 р., український меблевий стенд Meblica за дизайном Sergey Makhno Architects отримав нагороду "Найкращий новий учасник" в межах Canadian Furniture Show – головної меблевої виставки Канади", - сказано у повідомленні.

Журі відомих професіоналів галузі нагородило український стенд за "створення відчутного, виразного та оформленого простору, який значно випереджає інших нових учасників виставки".

До українського стенда увійшли меблі українських компаній: Cube44 (меблі для вітальні та офісу), ADK (меблі для вітальні та спальні), Aqua Rodos (меблі для ванної кімнати), Merx (кухні, меблі для вітальні та спальні),Instyle (кухонні меблі), Stalkon (офісні меблі), Blest (меблі для вітальні та спальні), Snite (дитячі меблі), Kulik System (офісні меблі) та Ренесанс (дитячі меблі).

Нагадаємо, найбільша канадська меблева виставка Canadian Furniture Show-2018 проходила 25-27 травня в Торонто. 

CUTIS – п’ятирічний проект технічної допомоги, що фінансується урядом Канади через Міністерство міжнародних справ Канади з лютого 2016 року по лютий 2021 року. Проект реалізується Конференційною радою Канади спільно з Канадсько-українською торговою палатою.

Фото: cutisproject.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-