СКУ створив базу аналітичних матеріалів про Україну

СКУ створив базу аналітичних матеріалів про Україну

Укрінформ
В інтернеті з’явився безкоштовний архів різноманітних документів та досліджень, що стосуються України.

Про це повідомляє Світовий конгрес українців, який виступає розпорядником бази.

«СКУ має приємність повідомити про запуск бази даних аналітики, яка зібрала академічні та політичні дослідження з Європи, Північної Америки та інших частин світу, а також офіційні документи про Україну від міжнародних організацій, зокрема ООН, ОБСЄ, Ради Європи, НАТО та ЄС», - розповіли в організації.

В СКУ пояснили, що ця база даних призначена «для політиків, дослідників, експертів, журналістів, студентів та всіх, хто цікавиться якісною аналітикою та міжнародним поглядом на Україну».

Читайте також: СКУ закликає Вселенського патріарха підтримати українську автокефалію

«Ця пошукова база даних містить, зокрема, посилання на книги, публікації, короткі інформаційні матеріали, наукові праці та інші джерела, пов'язані з нинішньою ситуацією, ходом реформ в Україні та її європейською і євроатлантичною інтеграцією, а також з російською агресією та дезінформацією і двосторонніми відносинами України з державами Східного партнерства та іншими країнами», - наголошують у Конгресі.

Із новим ресурсом, який пропонує можливості широкого пошуку та сортування за датою публікації, автором, заголовком, ключовими словами, видавництвом та установою, типом роботи та мовою, можна ознайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-