У Києві відбудеться другий Бізнес-форум української діаспори

У Києві відбудеться другий Бізнес-форум української діаспори

Укрінформ
17–18 травня в столиці відбудеться Другий бізнес-форум української діаспори "Глобальна бізнес-дипломатія: український вимір".

Про це інформує прес-служба ТПП.

"17–18 травня 2018 року в ТПП України під гаслом "Українці світу – для України" відбудеться Другий бізнес-форум української діаспори "Глобальна бізнес-дипломатія: український вимір", - сказано у повідомленні.

В ході заходу планується обговорення найбільш актуальних питань економічного розвитку України, реалізації її експортної стратегії, залучення представників діаспори до торговельного та інвестиційного співробітництва.

Програмою Форуму передбачена участь керівників і представників органів державної влади України, неурядових організацій, дипломатичних установ, а також представників українського бізнесу за кордоном.

Також у ТПП запрошують долучитися до організації заходу об’єднання українців за кордоном, зокрема Світовий конгрес українців, Український конгресовий комітет Америки, Конгрес українців Канади, Світовий конгрес українських молодіжних організацій тощо.

Вартість участі для українських учасників:

1 день – 2000 грн;

2 дні – 3000 грн.

Вартість участі для закордонних учасників:

1 день – $80 (доларів США);

2 дні – $120 (доларів США).

Реєстрація учасників заходу здійснюється на сайті ТПП України за посиланням.

З питань стосовно програми заходу звертатись за тел.: +38 (044) 461-98-07 або на електронні адреси: bgn-ier@ucci.org.ua, oas-ier@ucci.org.ua.

Особа, відповідальна за організацію перебування учасників Форуму: Ольга Колесник, тел.: +38 098 927 35 91, e-mail: olga@sputnik.kiev.ua.

Дводенний захід пройде у приміщенні ТППУ за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, Київ.

Нагадаємо, минулого року 18-19 травня у Києві вперше пройшов Бізнес-форум української діаспори та закордонних друзів України під гаслом "Українці світу – для України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-