Угорщина втретє прийняла на реабілітацію українських військових

Угорщина втретє прийняла на реабілітацію українських військових

Укрінформ
В угорському місті Хайдусобосло 11 учасників АТО проходять арт-реабілітацію, яка триває з 18 по 25 березня.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Угорщині.

"У нинішньому курсі реабілітації бере участь 11 учасників проекту "Зігрій душу". Серед них - медики з 128-ої окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади; учасники боїв під Дебальцевим, Іловайськом, Савур-Могилою; "Кіборги", що обороняли Донецький аеропорт", - повідомили у дипустанові.

В рамках реабілітації у середу, 21 березня, в українському посольстві в Угорщині відбулася зустріч з учасниками протидії російській агресії на Донбасі, під час якої українські військові разом зі співробітниками дипустанови провели флешмоб Stop Russian Aggression.

Зазначається, що це вже третя арт-реабілітація, яка проходить на території Угорщини. Дві попередніх відбулися минулого року в угорських містах Печ та Хайдусобосло. Третя реабілітація організована Посольством України в Угорщині у взаємодії з угорським бізнесменом Міклошем Інанчі за фінансової підтримки Уповноваженого Уряду Угорщини Іштвана Грежи. Партнером з українського боку виступає проект "Зігрій душу". 

Як відомо, місто Хайдусобосло відоме своїми лікувально-оздоровчими термальними курортами.

Раніше троє поранених українських воїни прибули до Литви для проходження реабілітації у військовому центрі міста Друскінінкай.

Фото Посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-