Українка поділиться досвідом на саміті анімації та спецефектів у США

Українка поділиться досвідом на саміті анімації та спецефектів у США

Укрінформ
Українська продюсерка Ірина Костюк виступить з доповіддю на Світовому саміті анімації та спецефектів у Лос-Анджелесі, який відбудеться у понеділок, 30 жовтня. 

У дискусії під назвою "Нові сильні гравці на глобальному ринку" (New Global Power Players) 49 представників анімаційної індустрії зі всього світу обмінюватимуться досвідом і напрацюваннями, повідомляє "Голос Америки".

"Ірина Костюк виступить із доповіддю про студію "Анімаград" та її анімаційні проекти, які в умовах відносно скромного бюджету довели свою конкурентоспроможність. Зокрема, мультфільм "Мавка. Лісова пісня", вихід якого запланований на 2019 рік, став першим учасником від України на анімаційному форумі у Франції, де його високо оцінила європейська професійна аудиторія. А в травні того ж року продюсери з великим успіхом презентували проект на найбільшому міжнародному анімаційному бізнес-форумі в Барселоні", - йдеться у повідомленні.

"Я неймовірно пишаюся тим, що наші старання в галузі анімації виправдовуються і нас відзначили як нових сильних гравців на світовому ринку. Протягом усього минулого року ми доносили цей меседж до європейської індустрії: брали участь у різних галузевих заходах, презентували проекти перед професійною аудиторією – і ось, наприкінці року, дісталися й за океан. Нам є що показати і тут, у Лос-Анджелесі, і ми точно виправдаємо довіру американських організаторів заходу", – поділилася враженнями І.Костюк.

Окрім української продюсерки, учасниками панелі стануть аніматори, що працювали над такими відомими мультфільмами, як "Смішарики", "Як приручити дракона", LEGO Ninjago та інші. Модератором вибраний Макс Говард, колишній президент Warner Bros. Feature Animation, продюсер мультфільмів "Король Лев" і "Русалонька".

Нагадаємо, вже вшосте буде проходить Світовий саміт анімації та спецефектів. Як заявляють організатори, головна мета заходу – налагодження зв’язків: неформальне спілкування, знайомство з лідерами індустрії, обмін досвідом, а також підтримка поточних тенденцій і технологій в анімаційному середовищі.

Фото: MAVKA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-