Українські іспанці стали переможцями діаспорного чемпіонату світу з футболу

Українські іспанці стали переможцями діаспорного чемпіонату світу з футболу

Укрінформ
Українці з Іспанії здобули перемогу в VI-му Чемпіонаті світу з футболу серед діаспорних команд.

Про це інформує прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу.

"Переможцями шостого Чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд вперше стали українці з Іспанії. Збірна команда Іспанії у фінальному протистоянні була на голову сильніше за своїх суперників – збірної команди Румунії, до речі, чемпіонів аналогічних змагань 2014 року. Рахунок гри 3:0 на користь збірної команди Іспанії", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 28 червня на стадіоні "Нафтовик" у Надвірній були розіграні комплекти нагород чемпіонату. В матчі за третє місце збірна команда Білорусі здобула перемогу з рахунком 3:2 над збірною командою Українська Європа.

Після закінчення фінального поєдинку відбулося нагородження переможців і призерів та урочисте закриття VI-го Чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд.

Нагадаємо, що з 25 по 28 червня два населені пункти Франківщини – смт. Богородчани та м. Надвірна приймали шостий Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд. У цьогорічних змаганнях участь взяли вісім: Ізраїль, Молдова, Польща, Іспанія, Білорусь, Румунія, збірна Балтії (Естонія, Латвія, Литва) та збірна Української Європи (Австрія, Німеччина). Головним арбітром змагань став тернополянин з Канади – Ігор Бокій.

Фото: Галка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-