Українці відправляються в тур столицями світу на велосипедах

Українці відправляються в тур столицями світу на велосипедах

Укрінформ
Харків'яни Андрій та Ганна вирушили в тур по 198 столицям світу на велосипедах.

Про це інформує РБК-Україна.

"Стартуючи з Майдану Незалежності в Києві, вони відправляються в масштабний тур по 198 столицям світу, долаючи при цьому 250 тисяч кілометрів", - йдеться у повідомленні.

Наступне місто, яке вони планують відвідати, буде Мінськ, а потім - столиці країн Прибалтики і Скандинавії. Харків'яни зазначають, що у планах для відвідування міста  - 3-4 дні, однак, якщо там буде що подивитися, то залишаться і на тиждень.

Ідея побачити всі столиці світу з'явилася у пари близько п'яти років тому, а на підготовку пішло два роки. Велосипеди Ганни та Андрія збирали вручну за індивідуальним замовленням в Європі.

Крім того, українці під час подорожі будуть ще й працювати. Вони збиратимуть інформацію для власного сайту про столиці світу - "ALLCAPITALS", аналогів якому в світі поки немає. 

“Хочеться наповнити наш сайт історіями, які нам розкажуть різні люди. Це буде контент, не схожий на той, який вже є на інших ресурсах. Будемо також давати корисну довідкову інформацію по тих місцях, куди їдемо", - сказала Ганна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-