У Дубаї відбудеться благодійний аукціон на допомогу онкохворим дітям

У Дубаї відбудеться благодійний аукціон на допомогу онкохворим дітям

Укрінформ
Українська громада ОАЕ запрошує усіх охочих 14 січня у Дубай на захід «Разом на Різдво» відзначити новорічно-різдвяні свята разом з вокалістом гурту «Плач Єремії» Тарасом Чубаєм.

У рамках вечора відбудеться перший в історії громади благодійний аукціон творів сучасних українських митців на користь пацієнтів дитячого відділення Національного інституту раку м. Київ, повідомили Укрінформу організатори заходу.

«Запрошуємо відзначити свято в українській традиції, послухати колядок і зробити разом добру справу, взявши участь у благодійному аукціоні творів сучасних українських митців на користь хворих дітей з київського Національного інституту раку», - повідомили організатори.

Свої твори для аукціону люб’язно надали відомі українські художники, дизайнери та інші митці. Серед лотів аукціону – вишиванка від дизайнера Роксолани Богуцької та вишиваний рушник роботи художниці Олександри Теліженко; лялька-мотанка від української майстрині, благодійника й мистецтвознавця Лариси Городянко; картина «Мрії Марії» талановитої художниці Анни Діденко.

Святковий вечір «Разом на Різдво», що пройде  під егідою УГКЦ в ОАЕ та Консульства України в Дубаї, відбудеться у готелі Rixos The Palm Dubai.

Як повідомлялося раніше, до Дня Святого Миколая українська громада ОАЕ передала подарунки та привітання маленьким пацієнтам київського  Національного інституті раку. Активісти громади за підтримки Київської доброчинної організації «Фонд допомоги онкохворим дітям «Краб» також організували в онкоцентрі свято для дітей і лялькову виставу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-