В Мельбурні пройде форум з розвитку двостороннього співробітництва з Україною

В Мельбурні пройде форум з розвитку двостороннього співробітництва з Україною

Укрінформ
Перший Форум україно-австралійського співробітництва OzUke2015 відбудеться в Мельбурні (Австралія) 25-26 листопада.

Про це йдеться у прес-релізі Союзу українських організацій Австралії (СУОА), повідомляють «Новини діаспори».

«Австралійсько-український форум з розвитку двостороннього співробітництва OzUke2015 – одна з наймасштабніших подій за 25 років двосторонньої співпраці між Україною та Австралією відбудеться 25-27 листопада 2015 року в місті Мельбурн» - зазначається в повідомленні.

Програма заходу передбачає панельні дискусії щодо можливостей конкретних галузей економіки та співпраці у сфері неурядових організацій, презентації провідних компаній обох країн, налагодження діалогу між представниками бізнесу та влади, а також відвідання підприємств-лідерів та профільних державних інституцій.

Організаторами форуму виступили Союз українських організацій Австралії спільно із Україно-австралійською торгово-промисловою палатою. Вони зазначають, що обговорення буде направлене на дотичні сектори економіки: сільське господарство та харчову промисловість, енергетику та енергоефективність, IT, науку та освіту, аерокосмічну галузь, інфраструктуру та транспорт.

«Форум має підтримку на всіх рівнях, зацікавленість з боку ділових та наукових кіл, громадського сектору та безпосереднє сприяння австралійського уряду», - зазначив голова СУОА Стефан Романів.

Серед спікерів Форуму заявлені близько тридцяти лідерів громадянського суспільства та бізнесових організацій Австралії , а також представники уряду штату Вікторія.

Крім того зазначимо, що форум-відповідь в українській столиці організатори планують провести вже наступного року для зміцнення започаткованих в Мельбурні зв’язків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-