Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Україна та Австралія створюють спільну торгово-промислову палату

Укрінформ
Україно-австралійська торгово-промислова палата розгорне повномасштабну діяльність до кінця 2015 року.

Про це Укрінформу повідомили у Союзі українських організацій Австралії (СУОА), який ініціював створення торгово-промислової палати.

"Австралійсько-українська торгово-промислова палата є важливим кроком для обох країн. Вона стане ключовим посередником для австралійських компаній, які зацікавлені у виході на український ринок та навпаки. Це сприятиме збільшенню поточного товарообігу між країнами, який наразі становить 150 млн доларів, на благо обох країн», - заявив у вівторок у Києві голова СУОА Стефан Романів.

Виконавчим директором київського представництва Австралійсько-української торгово-промислової палати стане австралієць українського походження, професор і адвокат із 20-річним стажем Петро Матяжек, а представництво в Сіднеї тимчасово очолить заступник голови СУОА Піт Шмігель.

Торгово-промислова палата буде функціонувати за підтримки посольства Австралії в Україні.

Очікується, що товарообмінна взаємодія двох країн буде зосереджена на міжнародній освіті; авіації; авіаційно-космічній сфері; видобувній промисловості; природних ресурсах (марганцю, газі та урані); товарах масового попиту та сфері гостинності; легкій промисловості; сільському господарстві та системах управління.

Крім того, Стефан Романів, Петро Матіяшек і фінансовий аналітик з Сіднею Катерина Харовська цього тижня у Києві проведуть зустрічі з українськими урядовцями та представниками бізнесу для налагодження діалогу із австралійською стороною.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-