Проєкт «Різдво з Україною» цьогоріч представлений в 11 країнах Європи

Проєкт «Різдво з Україною» цьогоріч представлений в 11 країнах Європи

Фото
Укрінформ
Проєкт «Різдво з Україною» цьогоріч представлений на понад 30 ярмарках в 11 країнах Європи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України.

«Проєкт «Різдво з Україною» ініційовано та організовано Міністерством культури та інформаційної політики України у співпраці з партнерами. Мета проєкту — презентувати українську культуру, традиції та ремесла, аби нагадати європейцям про війну за свободу та ідентичність, у якій Україна протистоїть росії», - ідеться у повідомленні.

3 грудня Україну представили на 16 Щорічному благодійному ярмарку Spouses of Heads of Missions (SHOM) Charity Bazaar під Почесним Патронатом Першої Леді Республіки Польща Агати Корнгаузер-Дуди. У події також взяли участь Посол України в Польщі Василь Зварич разом із дружиною.

На українському національному стенді та стенді фундації Uniters були представлені різноманітні українські продукти – сувеніри, вироби ручної роботи, запашна кава та українська кухня. Всі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть направлені на благодійність, зокрема, на підтримку Uniters.

Читайте також: У Києві встановлюють головну новорічну ялинку

Також українську продукцію у рамках проєкту можна знайти на святкових ярмарках у містах: Брно, Берлін, Дюссельдорф, Крефельд, Тампере, Турку, Вільнюс, Страсбург, Порту, Краків, Гданськ, Познань, Вроцлав, Сан Себастьян, Мадрид, Малага, Гранада, Гаага, Афіни, Скансен.

Як повідомляв Укрінформ, до дня Святого Миколая та Нового року юних українців запрошують до створення книги «Україна – наш дім: збірник спогадів, думок, планів маленьких українців».

Фото: mcip.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-