МКІП оголосило мистецькі конкурси до Дня Героїв Небесної Сотні та Дня Соборності

МКІП оголосило мистецькі конкурси до Дня Героїв Небесної Сотні та Дня Соборності

Укрінформ
МКІП оголосило мистецький конкурс з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для інформкампанії «Відзначення Дня Героїв Небесної Сотні».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

«Для участі у конкурсі творчі спілки, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, а також інші суб’єкти господарювання мають подати Конкурсній комісії Міністерства культури та інформаційної політики з організації та проведення мистецьких конкурсів заявку на участь у друкованій та електронній формах за адресою та у строк, визначених в оголошенні, із зазначенням контактних даних уповноваженої особи від учасника», - ідеться у повідомленні.

Кінцевий термін подачі заявок та документів на участь у конкурсі (в друкованій та електронній формах) – 1 листопада 2023 року до 15:00.

Перший етап конкурсу – онлайн-голосування за подані проєкти на офіційному сайті МКІП відбудеться з 2 по 8 листопада.

Про всі деталі конкурсу – вимоги, терміни, необхідні документи можна почитати тут.

Читайте також: МКІП і ЮНЕСКО уточнять просторові межі 20 об'єктів культурної спадщини

Окрім того, МКІП до 30 жовтня приймає заявки від митців на конкурс зі створення інформаційних продуктів на відзначення Дня Соборності України.

«Розпочався мистецький конкурс з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для планування, організації та реалізації інформаційної кампанії на тему: «Відзначення Дня Соборності України», - йдеться в повідомленні.

Термін подачі заявок та документів на участь у конкурсі спливає 30 жовтня о 15:00.

Творчі спілки, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, а також інші суб’єкти господарювання мають подати Конкурсній комісії МКІП заявку на участь у друкованій та електронній формах. До заявки учасник додає документи згідно з переліком. Заявка з друкованою формою документів подається у двох екземплярах.

Читайте також: МКІП проведе моніторинг життєздатності елементів нематеріальної культурної спадщини

Як відомо, День Соборності відзначають щороку 22 січня в річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-