Сеітаблаєв зніме фільм про війну «Ласкаво просимо до пекла»

Сеітаблаєв зніме фільм про війну «Ласкаво просимо до пекла»

Укрінформ
Український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв разом із командою, частина якої служить у Збройних силах України, готується до зйомок фільму про широкомасштабне вторгнення росії. Продюсером фільму виступить канадієць.

Про це Сеітаблаєв повідомив кореспонденту Укрінформу в Івано-Франківську, відповідаючи на запитання про творчі проєкти.

«Зараз ми знаходимось у підготовчому періоді, це стрічка так само про події другої широкомасштабної навали. Продюсер у нас з Канади. Він зацікавився тим, що є така команда, половина з якої проходить службу у ЗСУ. Ми знайшли точки дотику в тому сенсі, що робимо разом із ЗСУ. Як на мене, це додає найперше змістовну синергію і надихає бійців», - зазначив Сеітаблаєв.

За його словами, робоча назва цієї стрічки «Ласкаво просимо до пекла».

Також, зазначив Сеітаблаєв, наразі він працює над двома сценаріями. Один із них, а це історія про війну та про сина Моцарта, створює разом із режисером Зазою Буадзе (грузинський режисер і кіносценарист, - ред).

Читайте також: Від показу фільму «Мирний – 21» частина грошей піде на міномети для Тероборони

«Ми вже працюємо над новими проєктами. Є ідея зробити два фільми, які мріємо зняти у Львові. Фільми дуже різні, але по-своєму унікальні», – як передає Львівська міська рада, сказав режисер.

Фото: Львівська міська рада
Фото: Львівська міська рада

Своєю чергою, мер Львова Андрій Садовий зазначив, що міськрада завжди підтримувала і продовжує підтримувати всі фільми, які роблять у Львові.

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківську відбувся допрем’єрний показ воєнної екшн-драми «Мирний-21» за участі режисера Ахтема Сеітаблаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-