Штатам доведеться розширити навчання ЗСУ для перелому на полі бою - NYT

Штатам доведеться розширити навчання ЗСУ для перелому на полі бою - NYT

Укрінформ
Отримані Україною новітні танки не дадуть змогу здійснити прорив на полі бою без додаткових зусиль союзників України, зокрема США.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише NYT.

“Попри весь захват стосовно отримання Україною цього тижня сучасних танків від Заходу, вони самі по собі не стануть проривом, який дозволить Україні перемогти у війні. Натомість, військові США знову спробують за власним прикладом змінити українське військо, аби дати йому найвищі шанси на прорив крізь російську оборону”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: У Британії канадські інструктори навчають новобранців ЗСУ

Зазначається, що для справжнього прориву, Україні знадобиться не лише сучасне озброєння, а й “спеціальна тренувальна програма, яка навчить українців використовувати усе нове обладнання разом”.

“Це буде експрес навчання у тому, що військові США називають загальновійськовим боєм, й що займає у американських підрозділів місяці, якщо не для роки на відточування”, - зауважує NYT.

За даними видання, союзники України переконані у тому, що заморожування конфлікту зіграє на руку росії, тому останнім часом активізували обговорення  того, як змінити динаміку на полі бою на користь України.

Читайте також: Новобранці ЗСУ у Британії вчаться використовувати камуфляж і маскування

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що українській армії необхідно від 300 до 500 танків для здійснення контрнаступу на російські війська.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-