Співак Wellboy став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру»

Співак Wellboy став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру»

Укрінформ
Український співак, композитор Антон Вельбой став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ. 

«Культура, як і мова та територія, є неодмінними складовими для ідентифікації українського народу. Я впевнено можу сказати, що ми талановита нація та багаті на культурні пам’ятки - нам є чим пишатися! Тому сьогодні, коли наша країна переживає трагічні часи, коли російські прибульці намагаються знищити наше коріння, руйнуючи театри, музеї, будинки культури, ми маємо об’єднуватися. У кожного свій фронт, і я як артист, усвідомлюю свою соціальну місію, тому приєднуюсь до проєкту. Б, ми маємо докласти максимум зусиль, щоб зберегти нашу історію, щоб майбутні покоління не забували, хто ми та звідки», - сказав співак.

Як зазначається, наразі музикант перебуває з гастролями у Канаді й на своїх концертах долучиться до збору коштів на відбудову зруйнованих російською федерацією українських пам’яток та об’єктів культури.

Читайте також: Гурт Kalush Orchestra передав понад 300 тисяч на відновлення музею Сковороди

У міністерстві додають, що це вже четвертий лідер суспільної думки, який долучився до проєкту. Так, до збору коштів вже долучилися Святослав Вакарчук, гурт Kalush Orchestra, реп-виконавець Skofka. 

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Збережіть українську культуру», був презентований наприкінці серпня. Він спрямований на залучення благодійних коштів для відбудови пам'яток культурної спадщини в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-