Джамала отримала нагороду від Atlantic Council за боротьбу та захист української культури під час війни

Джамала отримала нагороду від Atlantic Council за боротьбу та захист української культури під час війни

Фото
Укрінформ
Українська співачка Джамала отримала престижну нагороду від Atlantic Council.

Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Українська співачка Jamala | Джамала була відзначена у номінації «Визначне лідерство артиста» за боротьбу та захист української культури під час російського вторгнення в Україну, а також за підтримку біженців та Збройних сил України», - ідеться в повідомленні.

Співачка наголосила, що прийняла нагороду від імені всіх українських артистів, що використовують свій голос, аби розказати про російські військові злочини в Україні.

Повідомляється, що Спеціальну нагороду від Атлантичної ради США також отримав український народ, «чия хоробрість і стійкість привернули увагу всього світу та дали нову надію захисникам демократії повсюди».

Щорічна нагорода Атлантичної ради США за «Визначне лідерство» присуджується видатним особистостям, які втілюють у життя цінності трансатлантичних відносин і формують спільне глобальне майбутнє.

Читайте також: Зеленський на врученні нагороди The Atlantic Council закликав іноземців приїжджати до України

Як повідомляв Укрінформ, переможниця Євробачення-2016 Джамала виставила на аукціон Catawiki сукню, в якій виступала на відкритті пісенного конкурсу у Києві в 2017 році. Як зазначила співачка, кошти буде передано ЗСУ та постраждалим від війни українцям.

Фото: Фейсбук МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-