На Житомирщині у чотирьох містах встановлять туристичні вказівники

На Житомирщині у чотирьох містах встановлять туристичні вказівники

Укрінформ
Цього року у чотирьох найбільших містах Житомирщини встановлять туристичні вказівники.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів директор Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук.

«У нас є дві програми, за якими ми зараз працюємо. Перша – це встановлення туристичних вказівників, а друга – дошок з QR-кодами на пам’ятках культури та архітектури. Зараз ми встановлюємо саме туристичні вказівники. Зокрема, минулого тижня передали три двомовні (українською та англійською мовами – ред.) вказівники для Коростеня. Древлянська столиця останнім часом має шалений попит і приємно, що серед іноземців», – зазначив Кравчук.

Читайте також: У Луцьку з’явилася нова скульптура двох кликунів

За його словами, шість туристичних вказівників також передали Новограду-Волинському. Окрім того, в місті навесні встановлять сім дошок з QR-кодами. Директор турінфоцентру додав, що це місто планують популяризувати не лише, як батьківщину Лесі Українки, а й завдяки іншим цікавим для туристів об’єктам.

Окрім того, туристичні вказівники встановлять у Бердичеві та Малині.

Кравчук додав, що загалом на Житомирщині цього року встановлять 26 табличок з QR-кодами та понад пів сотні туристичних вказівників. Виготовлення частини вказівників профінансують з обласного бюджету, а решту – з місцевих бюджетів.

Фото: Житомирський обласний туристичний інформаційний центр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-