Менеджерка Аліни Паш пояснила, звідки з'явилась довідка про перетин адмінмежі з Кримом

Менеджерка Аліни Паш пояснила, звідки з'явилась довідка про перетин адмінмежі з Кримом

Укрінформ
Менеджерка Аліни Паш пояснила, що довідку про перетин співачкою адмінмежі з Кримом надав "член команди".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

"Цю довідку надавала не вона особисто, і не вона давала запит на неї. Це давав запит член нашої команди. Ми зараз усередині команди розбираємося, яким чином ця довідка була отримана, і що це за довідка, і як вона взагалі з’явилася у Суспільного. Поки ми не розберемося в команді, я не можу називати вам імена", — зазначила менеджерка.

Вона додала, що офіційна заява від команди співачки буде, "як тільки ми отримаємо наш документ від прикордонної служби".

"У будь-якому випадку це правда, що вона перетинала з української сторони кордон, і там має бути ця інформація, ми на неї чекаємо. Запит до прикордонної служби був здійснений минулого тижня. Для нас заява прикордонної служби була дуже шокуючим моментом, і ми зараз стараємося розібратися, щоб людям дати чітку і правильну інформацію, як це взагалі все відбулося", - сказала менеджерка.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення: Наглядова рада Суспільного збирається на позачергове засідання

Як повідомляв Укрінформ, Аліна Паш із піснею "Тіні забутих предків" перемогла на Національному відборі на Євробачення-2022.

Раніше в інтернеті з'явилася інформація, що співачка виступала в окупованому Криму. Люди пригадали інтерв'ю Паш Катерині Осадчій, де вона сказала, що перетнула кордон з Росії, летівши до Криму з Москви. Це розцінили, як порушення правил участі в Нацвідборі. Співачка заявила, що їхала до Криму автобусом з України.

Організатори 14 лютого заявили, що готові дискваліфікувати Паш, якщо підтвердиться, що вона відвідувала окупований Крим не з українського боку.

15 лютого Державна прикордонна служба України повідомила, що не створювала та не надавала документ, який Паш передала Суспільному мовнику в рамках її участі у відборі на Євробачення.

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький заявив, що звернеться до правоохоронних органів щодо підроблених документів Паш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-