Скандал з Євробаченням: Суспільне звернеться до правоохоронців через підробку документів Паш

Скандал з Євробаченням: Суспільне звернеться до правоохоронців через підробку документів Паш

Укрінформ
Голова правління Суспільного Микола Чернотицький звернеться до правоохоронних органів щодо підроблених документів співачки Аліни Паш, яка перемогла на національному відборі на Євробачення - 2022.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці, коментуючи інформацію Державної прикордонної служби, яка заявила, що не створювала та не надавала документ, який Аліна Паш передала Суспільному мовнику в рамках її участі у відборі на Євробачення.

"Подяка Державній прикордонній службі за оперативний розгляд. Пресофіцер ДПСУ запевнив, що Суспільний мовник отримає офіційну відповідь завтра до 11:00... Окремо, як голова правління, я буду звертатись до правоохоронних органів щодо надання підробних документів", - написав Чернотицький.

Він також повідомив, що після того, як Суспільне отримає офіційну відповідь від ДПСУ, буде зібрано оргкомітет Євробачення, куди запросять і Аліну Паш. А тоді буде прийняте "відповідне рішення".

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення: Наглядова рада Суспільного збирається на позачергове засідання

"На мою думку, шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні", - сказав Чернотицький.

Як повідомлялося, співачка Аліна Паш із піснею «Тіні забутих предків» перемогла на національному відборі на Євробачення - 2022.

Раніше в інтернеті з'явилася інформація, що співачка виступала в окупованому Криму. Люди пригадали інтерв'ю Паш Катерині Осадчій, де вона сказала, що перетнула кордон з Росії, летівши до Криму з Москви. Це розцінили, як порушення правил участі в нацвідборі. Невдовзі співачка сказала, що їхала до Криму автобусом з України.

Організатори 14 лютого заявили, що готові дискваліфікувати переможницю національного відбору на Євробачення-2022 Аліну Паш, якщо підтвердиться, що вона відвідувала окупований Крим не з українського боку.

15 лютого Державна прикордонна служба України повідомила, що не створювала та не надавала документ, який Alina Pash передала Суспільному мовнику в рамках її участі у відборі на Євробачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-