Нацвідбір на Євробачення: Наглядова рада Суспільного збирається на позачергове засідання

Нацвідбір на Євробачення: Наглядова рада Суспільного збирається на позачергове засідання

Оновлено
Укрінформ
Наглядова рада Суспільного збирається на позачергове засідання через ситуацію, що склалась навколо національного відбору на Євробачення. 

Як передає Укрінформ, про це повідомила голова наглядової ради НСТУ Світлана Остапа у Фейсбуці.

"Наглядова рада збирається на позачергове засідання, щоб розглянути ситуацію, що склалася навколо нацвідбору на "Євробачення". Засідання відбудеться найближчими днями", - написала Остапа.

У коментарі Укрінформу Остапа повідомила, що на засіданні обговорять загалом пісенний конкурс "Євробачення", національний відбір та репутаційні втрати для Суспільного після відбору.

Як повідомлялося, співачка Аліна Паш із піснею «Тіні забутих предків» перемогла на національному відборі на Євробачення - 2022.

Читайте також: ДПСУ не видавала документ про перетин Аліною Паш адмінмежі з Кримом

Раніше в інтернеті з'явилася інформація, що співачка виступала в окупованому Криму. Люди пригадали інтерв'ю Паш Катерині Осадчій, де вона сказала, що перетнула кордон з Росії, летівши до Криму з Москви. Це розцінили, як порушення правил участі в нацвідборі. Невдовзі співачка сказала, що їхала до Криму автобусом з України.

Організатори 14 лютого заявили, що готові дискваліфікувати переможницю національного відбору на Євробачення-2022 Аліну Паш, якщо підтвердиться, що вона відвідувала окупований Крим не з українського боку.

Читайте також: Ткаченко прокоментував скандал навколо Alina Pash та Євробачення

15 лютого Державна прикордонна служба України повідомила, що не створювала та не надавала документ, який Alina Pash передала Суспільному мовнику в рамках її участі у відборі на Євробачення.

Фото: suspilne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-