Трагедія з Гатчінс: на знімальному майданчику могла бути не одна бойова куля

Трагедія з Гатчінс: на знімальному майданчику могла бути не одна бойова куля

Укрінформ
Поліцейські підозрюють, що на знімальному майданчику фільму Іржа, де стався нещасний випадок з Галиною Гатчінс, могли бути й інші бойові набої.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Шериф округу Санта-Фе Адан Мендоса сказав, що за підозрами поліцейських, на знімальному майданчику були знайдені інші бойові набої.

«Я не буду далі коментувати, як вони туди потрапили. Це розслідування ще триває, тому я не буду коментувати, як вони туди потрапили, але ми підозрюємо, що вони там були", - сказав Мендоса.

Читайте також: Болдуїн поцілив у Гатчінс із пістолета, з якого на зйомках стріляли «по бляшанках» - CNN

Шериф додав, що подальше розслідування має визначити, як члени знімальної групи отримали пістолет з бойовими набоями.

"Ми знаємо, що на знімальному майданчику була одна справжня куля. Ми збираємося визначити, чи підозрюємо, що були інші кулі, але точно буде відомо після тестування. Зараз ми хочемо з'ясувати, як вони туди потрапили, чому вони там були, тому що вони не повинні були там бути», - зазначив Мендоса.

Читайте також: Трагедія з Гатчінс: ЗМІ пишуть, що помічник режисера «Іржі» вже нехтував безпекою на зйомках

Як повідомлялося, під час зйомок художнього фільму «Rust» (Іржа) у штаті Нью-Мексико, США, відомий американський актор та продюсер Алек Болдуїн випадково вбив операторку картини 42-річну Галину Гатчінс (Андросович), яка мала українське походження. Крім того, поранення отримав 48-річний режисер Джоел Соуз, який перебував поруч. Інцидент стався 21 жовтня. Болдуїн вистрілив із реквізитної зброї, яка, за правилами, мала бути заряджена холостим набоєм.

Читайте також: В Американському інституті кіномистецтва створили фонд імені Галини Гатчінс

Сам актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності врученої йому зброї. Наразі детективи здійснюють слідчі дії. Вони вилучили частину реквізиту та відзнятого у момент інциденту матеріалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-