Болдуїн поцілив у Гатчінс із пістолета, з якого на зйомках стріляли «по бляшанках» - CNN

Болдуїн поцілив у Гатчінс із пістолета, з якого на зйомках стріляли «по бляшанках» - CNN

Укрінформ
Деякі члени знімальної групи фільму «Іржа» за декілька годин до смерті української операторки Галини Гатчінс розважались стрільбою бойовими набоями по імпровізованих мішенях із у тому числі зброї, з якої застрелили українку.

Як передає Укрінформ, про це CNN розповіла голлівудська оглядачка Шерон Вексмен із посиланням на очевидців.

«Так члени знімальної групи інколи проводять вільний час – це називається плінкінг, коли вони йдуть на віддалену територію і стріляють по пивних бляшанках. Використовуються бойові набої. Ми дізналися, що це відбувалося й того ранку, коли застрелили Галину Гатчінс», - розповіла Вексмен.

Як виявилося, саме з пістолета, яким вправлялися у плінкінгу, згодом голлівудський актор Алек Болдуїн вистрелив в українську операторку.

Читайте також: Трагедія з Гатчінс: ЗМІ пишуть, що помічник режисера «Іржі» вже нехтував безпекою на зйомках

За словами Вексмен, такий вид проведення вільного часу, коли люди стріляють по імпровізованих і нестандартних мішенях, є звичним на знімальному майданчику.

Продюсери фільму "Іржа" не прокоментували журналістам CNN ці нові подробиці, а повторили свої попередні запевнення в тому, що максимально дбають про безпеку на знімальному майданчику.

Як повідомляв Укрінформ, під час зйомок художнього фільму Rust (Іржа) у штаті Нью-Мексико, США, відомий американський актор та продюсер Алек Болдуїн випадково вбив операторку картини 42-річну Галину Гатчінс (Андросович), яка мала українське походження. Крім того, поранення отримав 48-річний режисер Джоел Соуз, який перебував поруч. Інцидент стався 21 жовтня. Болдуїн вистрілив із реквізитної зброї, яка, за правилами, мала бути заряджена холостим набоєм.

Читайте також: Загибель Галини Гатчінс: «Вона була суперкрутою через її український дух»

Сам актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності врученої йому зброї. Наразі детективи здійснюють слідчі дії. Вони вилучили частину реквізиту та відзнятого у момент інциденту матеріалу.

Читайте також: Алек Болдуїн відвідав поминальний захід, присвячений Галині Гатчінс - ЗМІ

Матеріали слідства свідчать про те, що помічник режисера Дейв Голлс передав зброю Болдуїну, запевнивши його у тому, що вона не заряджена бойовими набоями.

Пізніше з’ясувалося, що за декілька годин до того, як голлівудський актор Алек Болдуїн зробив смертельний постріл, що спричинив загибель операторки Галини Гатчінс, частина знімальної групи фільму "Іржа" пішла з роботи, протестуючи проти умов праці та проблем із безпекою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-