Lego представила конструктор за фільмом «Сам удома», розроблений українцем

Lego представила конструктор за фільмом «Сам удома», розроблений українцем

Фото
Укрінформ
Компанія Lego презентувала новий набір за фільмом «Сам удома», концепт якого розробив 28-річний українець Алекс Сторожук.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт компанії.

Lego представила конструктор за фільмом «Сам удома» / Фото: Lego

«Як і будь-яка дитина 90-х, я виріс на перегляді «Сам удома», і він займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не можу уявити відпустку без нього. Цей фільм дуже ностальгічний, і кожен раз він викликає у мене теплі дитячі спогади», — розповів Сторожук.

Набір, що став детальною інтерпретацією будинку родини Мак-Каллістерів, складається з 3955 деталей, завдяки чому він стане найбільшим в лінійці Ideas. Також в нього входять п'ять мініфігурок - Кевіна МакКалістера, його матері, «мокрих» бандитів і прибиральника снігу Марлі.

Читайте також: Lego анонсувала свій найбільший конструктор в історії

Будинок висотою 27 см і шириною 34 см складається з першого і другого поверхів, кухні, підвалу і горища. Кожна кімната наповнена деталями з фільму, такими як лосьйон після гоління зі сцени з Кевіном у ванній кімнаті, тарантул його брата Базза, фургон грабіжників, банки з фарбою, якими їх збивали, будиночок на дереві з зіплайном та ін.

Також у будиночку є інтерактивні елементи, які можна рухати за допомогою ручки на стіні.

Як повідомляв Укрінформ, данська компанія Lego оголосила, що розпочинає роботу над «усуненням гендерної упередженості» у своїх іграшках після дослідження, яке показало, що хлопчики бояться гратися товарами «для дівчаток» через можливе глузування.

Фото: lego.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-