«Піккардійська Терція» дасть концерт у Львові

«Піккардійська Терція» дасть концерт у Львові

Укрінформ
У п’ятницю, 3 вересня, вокальна формація «Піккардійська Терція» виступить із ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» у Митрополичих Садах у Львові.

Як повідомили Укрінформу в PR-службі колективу, концерт відбудеться в межах масштабного проєкту «Україна 30», початок о 19:00.

«Концертна програма «Піккардійської Терції» під символічною назвою «Сад ангельських пісень», яку колектив представить на початку осені, 3 вересня, в унікальній локації – в Митрополичих Садах на Святоюрській горі, - об'єднає в собі усе найкраще, що акапельний колектив створив протягом ось уже майже 29 років творчості (день народження формації – 24 вересня): «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Шаляла» та інших”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Чернігівський філармонійний центр відкрив сезон концертом з американським диригентом

Як зауважує художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець, останнім часом колективу бракувало живих зустрічей. «За понад рік «турбулентних» умов ми дуже скучили за Львовом та львів’янами. Тому кожна нагода побачитися наживо, ще й зі слухачами у рідному місті – безцінна... Відтак, окрім хітів, на концерті в Митрополичих Садах пригадаємо наші перші кроки на сцені, а це народні пісні «Туман яром» та «Горіла сосна». Презентуємо іще невидане – «Наче зграї птиць» Володимира Івасюка та «Львів» Лесика Дацюка. А також те, що не так часто виконуємо, - «Сядеш у поїзд», «Очі відьми»... Одне слово, постараємося створити справжній «Сад ангельських пісень»”, - коментує він.

Зазначається, що сольний концерт «піккардійців» у Митрополичих Садах у Львові відбудеться в межах проєкту «Україна 30» - унікальної серії концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають різноманіття форм та жанрів музичної душі України - від етнічної музики до класики. Організатор – компанія BIGSHOW Agency.

Читайте також: На Хортиці пройшов один із концертів циклу «Український передзвін. Карильйон і бандура»

Також повідомляється, що наступного року «Піккардійська Терція» святкуватиме власний ювілей – 30-річчя, і з цієї нагоди вокальна формація готує не один музичний сюрприз.

Квитки на концерт «Терції» 3 вересня у Митрополичих Садах у Львові доступні онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-