На «Олімпійському» - репетиція концерту до Дня Незалежності

На «Олімпійському» - репетиція концерту до Дня Незалежності

Фото
Укрінформ
У Києві на Національному спортивному комплексі "Олімпійський" триває репетиція урочистого концерту "День Народження Країни", організованого з нагоди Дня Незалежності України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Музичне шоу розпочнеться о 21.00. Проте на трибунах уже збираються люди. У концерті візьмуть участь 35 українських виконавців, оперних співаків, музикантів та музичних гуртів. Святкове дійство розгортатиметься на сцені, яка імітує молекулу ДНК.

Територію НСК "Олімпійський" посилено охороняє поліція.

Біля входів до спортивного комплексу чергують карети екстреної медичної допомоги.

Як повідомлялося, щороку 24 серпня в Україні відзначають День Незалежності.

До святкування 30-річчя Незалежності України організовано чимало урочистих заходів. Всі вони об’єднані гаслом "Ти у мене єдина".

Читайте також: Ткаченко подякував організаторам, артистам і технічним спеціалістам за «Ковчег: Україна»

Вранці 24 серпня на центральній вулиці Києва відбувся святковий парад Збройних сил України, а в Одесі військово-морський парад.

Верховна Рада провела урочисте засідання з нагоди Дня Незалежності, а після нього на позачерговій сесії ухвалила в першому читанні законопроєкт №5712 "Про великий Державний Герб", ініційований Президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: У Києві проходить всеукраїнський фестиваль «Пульс Гідності»

Окрім того, у Києві було проведено Марш захисників України. Його метою є вшанування пам’яті героїв, які віддали життя та здоров’я за Незалежність України, вшанування ветеранів, добровольців та військовослужбовців, полонених, зниклих безвісти та політв’язнів російсько-української війни, медиків, капеланів, волонтерів, активістів та всіх патріотів.

Фото: Ангеліна Страшкулич, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-