Ткаченко подякував організаторам, артистам і технічним спеціалістам за «Ковчег: Україна»

Ткаченко подякував організаторам, артистам і технічним спеціалістам за «Ковчег: Україна»

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко подякував організаторам, артистам, технічним спеціалістам за концерт "Ковчег: Україна".

Як передає Укрінформ, про це міністр написав у Фейсбуці.

"Amazing, awesome, unique" – ось що кажуть колеги з міжнародних делегацій про наш "Ковчег: Україна". А українці – чудово, неймовірно, щиро… Я додам лише, що переживаю справжню гордість за цю надзвичайну подію. Бо коли політики сваряться, витвір мистецтва може їх об’єднати. Коли у людей абсолютно різні точки зору – мистецтво є тим єдиним, що їх об’єднує. Так само як вчора об’єднав нас всіх "Ковчег: Україна" з його 10 століттями української музики", - наголосив Ткаченко.

За його словами, "наш "Ковчег" продемонстрував усім величну історію України через мистецтво. Дозволив відчути її всім серцем: від злетів до падінь, від любові до втрат, від боротьби до Незалежності. Ця музика несла водночас не тільки дух свободи та натхнення, але й радість завтрашнього дня. Поєднання сучасних технологій з традиціями та талантом виконавців показали, що Україні є чим пишатися та ділитися зі світом".

Читайте також: Фестивалі, виставки та кіно: Ткаченко закликає відвідати заходи до 30-ї річниці Незалежності

"Невимовно вдячний всій команді організаторів, кожному артисту, кожному технічному спеціалісту, який зробив це можливим. Це герої цього "Ковчегу". Люди, що зробили так, щоб він поплив. Люди, що писали нову сторінку історії українського мистецтва. Дякую Галина Григоренко, Ярина Винницька, Oksana Lyniv, Володимир Завадюк, TRI Direction, усім артистам, усім учасникам, усім ініціаторам, усім, хто був присутній. Без усіх вас це було б неможливо втілити", - зауважив міністр.

Також Ткаченко запросив подивитися телеверсію "Ковчегу" 28 серпня на каналі "1+1".

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 22 серпня у Києві на Михайлівській площі відбулася одна з головних подій у програмі святкування 30-річчя Незалежності України - концерт-подорож “Ковчег “Україна”: десять століть української музики”, що поєднав традиційну і класичну музику, шедеври українського образотворчого мистецтва і новітні технології.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-