У МЗС розповіли, які культурні заходи готують до саміту Кримської платформи

У МЗС розповіли, які культурні заходи готують до саміту Кримської платформи

Укрінформ
Установчий саміт "Кримської платформи" 23 серпня в Києві супроводжуватиметься культурно-мистецькими заходами та інсталяціями.

Про це журналістам повідомила перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова, передає кореспондент Укрінформу.

«Що для нас будо важливим, окрім того, що буде офіційна частина, ми хотіли навантажити саміт культурно-мистецькими речами. Це будуть певні об‘єкти, певні інсталяції. Це буде можливість написати листа політичним в‘язням через інтерактивні технології», - поінформувала Джапарова.

Також передбачається 23 серпня організувати тур, під час якого представників ЗМІ ознайомлять з тим, що організатори вкладали у ці об‘єкти.

«Підготовка на фінальній стадії», - наголосила заступниця міністра.

Читайте також: Кримська платформа: кількість учасників саміту зросла до 34

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня саміт "Кримської платформи" в Києві відкриє співачка Джамала піснею «1944».

"Кримська платформа" - новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, відповіді безпековим викликам, що зростають, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети - деокупації Криму та повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-