В Одесі планують створити культурний хаб

В Одесі планують створити культурний хаб

Укрінформ
Виконавчий директор Українського культурного фонду Владислав Берковський провів робочу зустріч із міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті УКФ.

«Сторони обговорили важливість та поетапність розробки й реалізації Стратегії розвитку Українського культурного фонду на період 2022 - 2030 років, одним із напрямків діяльності якого є і робота з регіонами: підтримка, створення представництв - мультикультуральних хабів», - ідеться в повідомленні.

Як прокоментував Берковський, одним із елементів зустрічі з мером було обговорення можливості створення в Одесі культурного хабу.

Читайте також: В Одесі підсвітили Замок монстрів для вшанування пам'яті Ройтбурда

«Представництво Українського культурного фонду буде націлене на створення позитивного культурно-інвестиційного клімату в Одесі, підтримку культурних ініціатив регіону і безпосередньо самого міста. І, не в останню чергу, підтримку тих культурних, креативних ініціатив з боку міської влади та одеситів, які спрямовані на розвиток культури, туризму в Одесі і регіоні. І, звичайно ж, ми націлені на просування одеського культурного продукту на загальноукраїнській і на міжнародній аренах», - підкреслив виконавчий директор УКФ.

Як повідомляв Укрінформ, УКФ запускає фотопроєкт до 30-річчя Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-