Буковинську Маланку можуть включити до переліку культурної нематеріальної спадщини

Буковинську Маланку можуть включити до переліку культурної нематеріальної спадщини

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко під час візиту до Чернівців пообіцяв підтримати включення Буковинської Маланки до переліку культурної нематеріальної спадщини.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук, передає Укрінформ.

"Розказав пану міністру також про наш унікальний проєкт «Смаки Буковини». Та отримав запевнення у підтримці включення Буковинської Маланки до національного переліку культурної нематеріальної спадщини", - йдеться у дописі.

Голова обласної адміністрації розповів, що під час відвідування області міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко прогулявся разом із Сергієм Осачуком середмістям Чернівців.

Читайте також: Як окупанти нищать культурну спадщину в Криму: у Києві презентували збірник фактів

"Без спілкування в кабінеті, але з пішою прогулянкою середмістям, обговорили важливість "Великої реставрації", популяризацію туристичного потенціалу нашої області. Зокрема, й торкнулися теми авіасполучення, тому зателефонували компанії "Wind Rose" щодо покращення графіку рейсів з Чернівців до Києва", - додав голова Чернівецької ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, під час сьогоднішнього відвідування Чернівців міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що проєктно-кошторисна документація ремонту церкви Чернівецького університету розроблена і залишилось знайти фінансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-