Ткаченко порадив, що подивитися на стримінгових сервісах

Ткаченко порадив, що подивитися на стримінгових сервісах

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко порекомендував цікаві прем'єри фільмів на стримінгових сервісах.

Як передає Укрінформ, про це він написав в Телеграмі.

"Відпустка – це не лише мандри чи відпочинок на пляжі. Це ще й вільний час, щоб подивитись нові фільми чи серіали. Про новинки українського кіно я писав вище. А тут - про успішні, і на мій погляд, цікаві прем'єри, особливо в стрімінгових сервісах, таких як Netflix чи Apple TV. Цей Топ – мій особистий. Щось я вже дивився, щось почав, щось ще не встиг, але сподіваюся, не розчаруюся. Зірочки не ставлю, порядок теж вільний. Але жанри тут – на будь-який смак. Є екшн, детектив, документальний фільм, драма, драмеді, кримінал", - написав Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко назвав улюблені місця для відпочинку та культурного туризму в Україні

Так, міністр рекомендує подивитися: документальний серіал від Netflix про диктаторів ХХ сторіччя - «Як стати тираном»; новий бойовик Гая Річі "Гнів людський"; документальний 48-хвилинний фільм про те, як глобальна ізоляція вплинула на природу Землі - «Рік, що змінив світ» від Apple TV; французький мінісеріал про долю та життя ізраїльського шпигуна Моссада, якого зіграв відомий комік Саша Барон Коен - "Шпигун"; комедійно-драматичний байопік Стівена Содеберга з неймовірним набором акторів - "Пральня"; серіал «Метод Комінські»; 30-серійний американський кримінальний серіал про життя наркобарона Пабло Ескобара - "Нарко"; американський анімаційний фантастичний телесеріал - "Кохання, смерть та роботи".

Читайте також: Стрімінгові платформи: в Україні обрали IT-шників, які поїдуть на стажування до Кремнієвої долини

"Також рекомендував би до перегляду фільм «Завірена копія». Це драма іранського режисера Аббаса Кіаростамі. Картина ще 2010 року, але, як на мене, це кращий фільм про стосунки між чоловіком та жінкою", - додав Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко порадив українські стрічки, які можна зараз подивитися в кіно.

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-