Черкаси у жовтні проведуть книжковий фестиваль «Можна все навпаки»

Черкаси у жовтні проведуть книжковий фестиваль «Можна все навпаки»

Укрінформ
Четвертий книжковий фестиваль відбудеться в Черкасах 1-3 жовтня. Його відвідають десятки відомих письменників.

Про це повідомляє Черкаський книжковий фестиваль на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Головна тема фестивалю – «Можна все навпаки». Через новий стиль життя в карантинних обмеженнях Черкаський книжковий фестиваль проходитиме у гібридному форматі. Такі зміни анонсувала голова Черкаської обласної молодіжної громадської організації (ЧОМГО) «‎Книжковий маестро» Юлія Чабаненко.

Читайте також: На Книжковому Арсеналі зачитали листи політв'язнів Кремля

"Цього року ми не ставимо собі за мету зібрати якомога більше людей. Зараз у пріоритеті безпека та здоров’я наших відвідувачів. Тому частину подій ми вирішили транслювати онлайн. Люди, які захочуть послухати й побачити спікерів нашого фестивалю, поспілкуватися з однодумцями, зможуть увімкнутися з будь-якого гаджета у будь-якому куточку України та світу", - підкреслила Чабаненко.

Потрапити на зустріч з улюбленими авторами зможуть і жителі територіальних громад Черкаської області. Організатори фестивалю планують провести літературні зустрічі у Золотоноші, Кам’янці, Городищі, Умані та інших містах і селищах регіону.

Читайте також: Сумщина запрошує на козацький фестиваль до 362-річчя Конотопської битви

"Після річної перерви ми готові «вриватися» та відновлювати культурний стан області, який погіршився у зв’язку з пандемією. Ми не могли залишити Черкаси без книжкового свята, тому шукали різні варіанти для можливості його проведення", – наголосила організатор фестивалю Людмила Фіть.

Проєкт «Черкаський книжковий фестиваль «Можна все навпаки» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ), Державного агентства розвитку туризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-