Книжковий Арсенал цьогоріч пройде у гібридному форматі, анонсовані майже 300 подій

Книжковий Арсенал цьогоріч пройде у гібридному форматі, анонсовані майже 300 подій

Укрінформ
У Х Міжнародному фестивалі Книжковий Арсенал, який пройде з 23 по 27 червня в Мистецькому арсеналі у Києві, візьмуть участь 145 видавництв, 21 ілюстратор та відбудуться 294 події. Фестиваль пройде у гібридному форматі.

Про це Укрінформу повідомили організатори фестивалю.

Фокус-тема Фестивалю – «Оптимісти Скептики», куратор фокус-теми - Ростислав Семків. Запрошений куратор-письменник - Сергій Жадан.

У день відкриття, 23 червня, відбудеться кілька подій: о 15:30 - розмова про ветеранську літературу з міністром у справах ветеранів, генерал-майором СБУ Юлією Лапутіною.

Читайте також: Фестиваль «Книжковий Арсенал» оголосив програму

О 17:30 - Церемонія відкриття Х Книжкового Арсеналу та оголошення переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн». Фестиваль транслюватиме подію наживо і всі охочі, навіть ті, хто не потрапить у цей день на відкриття, дізнаються про найкрасивішу книжку, яка представлятиме Україну на світовому конкурсі у Франкфурті.

О 19:00 Презентація книжки «Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грибаускайте» за участі авторки Дайви Ульбінайте, а також самої героїні – президентки Литви Далі Грибаускайте та міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

О 20:00 Подія Письменницької програми Сергія Жадана – концерт українсько-німецької дружби «Співочі кажани» за участі, власне, куратора програми, а також його німецьких друзів Владіміра Камінера і Юрія Гуржи.

Читайте також: Онук Максима Рильського представив шість книжок до ювілейних дат діда і прадіда

Організатори наголошують, що через карантинні обмеження Х Книжковий Арсенал відбувається в гібридному форматі - більшість подій фестивалю будуть транслюватись наживо на партнерській онлайн-платформі. Фестиваль вперше працюватиме з 9 ранку (з 9:00 до 10:00 - година вільного входу для пенсіонерів).

Купити квитки можна буде лише онлайн і лише на певні слоти - часові проміжки, у які відвідувачі зможуть зайти на Фестиваль. Дитячу зону фестивалю для безпеки відвідувачів розбудовано на відкритому повітрі - у дворі Арсеналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-