В Україну не пустили російську танцівницю, яка їздила в окупований Крим

В Україну не пустили російську танцівницю, яка їздила в окупований Крим

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники в аеропорту «Бориспіль» не пропустили в Україну російську танцівницю, яка незаконно відвідувала окупований Крим. Жінці на три роки заборонили в’їзд в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба.

Прикордонники мали попередню інформацію від інших правоохоронних органів щодо можливої незаконної подорожі росіянки в Крим. Під час з'ясування обставин стало відомо, що танцівниця і хореограф 1967 року народження влітку 2018 року прибула в Сімферополь літаком з Москви. В окупованому Росією Криму вона брала участь у гала-концерті.

Прикордонники заборонили їй в’їзд в Україну терміном 3 роки.

Як стало відомо кореспондентові Укрінформу з джерел у правоохоронних органах, йдеться про президента Ліги професіоналів східного танцю Росії Олену Рамазанову.

Читайте також: Україна внесла до «чорного списку» російських акторів з пропагандистського фільму «Крим»

У ДПСУ нагадали, що підставою для заборони в’їзду в Україну іноземцям та особам без громадянства, відповідно до Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», є порушення ними порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України чи виїзду з неї або спроба потрапити на ці території поза контрольними пунктами в’їзду-виїзду.

Фото в тексті: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-