Ще одну виставку Марчука відкриють у Києві

Ще одну виставку Марчука відкриють у Києві

Укрінформ
Київська галерея ARTAREA, де до 12 січня триває проєкт “Секрети геніальності: 100 невідомих творів Івана Марчука”, що анонсувався як остання виставка митця у Києві, відкриває нову його експозицію.

Про це повідомляється на сторінці ARTAREA у Facebook.

“З 15 січня мистецький простір ARTAREA презентує нову експозицію живопису, в якій представлені картини українського генія сучасності Івана Марчука, що повернулися після шестирічного світового турне”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хрестоматійні полотна художника, що стали візитівкою України, шість років подорожували світом і тепер повернулись додому. Позаду залишилися 3 континенти, 20 країн та 40 виставок.

Читайте також: Бородянський розповів про майбутній Музей сучасного мистецтва

“Ви побачите картини, що експонувалися у Європейському Парламенті в Бельгії, Палаці Націй у Женеві, Королівському культурному центрі в Аммані в Йорданії, Ноймюнстерському абатстві у Люксембурзі, Галереї Карфагену в Тунісі, Бангкокському центрі мистецтва та культури у Таїланді, Музеї імені Мустафи Ніяза в Туреччині і т. д. Також, на вас чекає вражаюча мультимедійна експозиція за мотивами творчості художника у digital галереї ARTAREA”, - зазначають в галереї.

Адреса ARTAREA: вул. Софіївська 11-15. Графік роботи: з середи по неділю - з 11:00 до 20:00. Вартість квитків у будні дні (середа — п’ятниця): повний - 150 грн.; сімейний 2 + 1 (2 дорослих + 1 дитина від 7 до 16 років) - 250 грн.; сімейний 2 + 2 (2 дорослих + 2 дитини від 7 до 16 років) - 300 грн.; студентський - 100 грн.; дитячий (7-16 рокiв) та пенсiйний - 75 грн.; учасники бойових дій - 50 грн.; дiти до 7 рокiв та люди з iнвалiдністю — безкоштовно.

Читайте також: Музей сучасного мистецтва з картинами Марчука відкриють за кілька років — МКМС

Як повідомляв Укрінформ, проєкт “Секрети геніальності: 100 невідомих творів Івана Марчука” був відкритий в ARTAREA 18 жовтня 2019 року.

Іван Марчук – один із видатних сучасних українських митців, народний художник України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, член Золотої гільдії Римської академії сучасного мистецтва. У доробку художника близько 5000 картин. За півстоліття творчої діяльності він мав понад 150 монографічних виставок та взяв участь у 100 колективних експозиціях в Україні та за її межами. У 2007 році Іван Марчук увійшов до рейтингу “100 геніїв сучасності”, який склала британська газета “The Daily Telegraph”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-