Дар’я Чепкова представить Україну на конкурсі Miss Top of the world plussize

Дар’я Чепкова представить Україну на конкурсі Miss Top of the world plussize

Фото
Укрінформ
На конкурсі краси Miss Top of the world plussize, який відбудеться у Києві 9 листопада, в номінації Mistress/Mrs Україну буде представляти уродженка міста Миколаєва Дар’я Чепкова.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі учасниці.

"У столиці України вперше відбуватиметься світовий конкурс Miss Top of the world plussize. Київ на сьогодні вже зустрів конкурсанток з вісімнадцяти країн світу, які будуть гідно представляти свої країни на конкурсі, що відбудеться в приміщенні Olympic Hall. Україну буде представляти Дар’я Чепкова, яка вже має досвід участі у подібних змаганнях та конкурсах краси", - йдеться у повідомленні.

Так, у вересні, у Києві у фіналі конкурсу Miss Top of the World plussize Ukraine-2019 Чепкова виборола корону та титул "першої віцеMrs Top of the World plussize Ukraine-2019".

Читайте також: Українка Міла Кузнецова представить Західну Європу на Miss Top of the world plus size

Як зазначається у повідомленні, нинішній конкурс буде складатися з кількох етапів: самопрезентація у відеоролику (відеовізитівка); конкурс демонстрації талантів дівчат; дефіле в національних костюмах, вечірніх та коктейльних сукнях.

Наразі Чепкова живе в Київський області в смт Димер, вона вдало поєднує кар’єру моделі та власний бізнес, адже минулого року разом з чоловіком відкрила власний спортзал у Димері, де тренується сама та тренує жінок plussize.

Крім того, родина має сімейне ательє, в якому Дар’я реалізує себе як модельєр, адже має нестандартну фігуру, на яку важко дібрати одяг у масового виробника. В майбутньому модель планує розробити власний бренд одягу, щоб допомагати іншім дівчатам та жінкам з розкішними формами обрати собі сучасний зручний одяг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-