Українка Міла Кузнецова представить Західну Європу на Miss Top of the world plus size

Українка Міла Кузнецова представить Західну Європу на Miss Top of the world plus size

Фото
Укрінформ
Західну Європу на конкурсі краси Miss Top of the world plus size, який відбувається у столиці України з 5 по 10 листопада, представить киянка Міла Кузнецова.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі української конкурсантки.

"У столиці України Києві відбувається світовий конкурс Miss Top of the world plus size. Столиця зустрічає конкурсанток з вісімнадцяти країн з 5 по 10 листопада. Це буде вперше, коли конкурс plus size такого масштабу відбудеться в Україні. Україна багата на красивих пишних жінок, і рано чи пізно такий конкурс мав відбутися саме у нас. Цього разу наша зірка, киянка Міла Кузнецова, яка своїми пишними формами не залишить нікого байдужим, буде представляти Західну Європу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у дівчини вже є неабиякий досвід участі у подібних змаганнях, і вона має у скарбничці кілька титулів. Так, у квітні українка брала участь у конкурсі "Місс Всесвіт плюс-сайз", що відбувся на Карибських островах, та виборола корону та титул Miss Top Model Plus Size Universe. Тоді Україна вперше брала участь у подібному конкурсі.

"Міла вже повністю занурилась у підготовку для нового конкурсу. Для цього треба створити так звану відеовізитку, презентацію самої себе у відеороліку. Також будуть дефіле в коктейльній, вечірній сукнях та національному костюмі. Їх часто доводиться шити, замовляти, адже під таку статуру навіть у виробників одягу plus size не завжди можна підібрати собі річ. Важливою частиною конкурсу є демонстрація талантів дівчат. Одним із захопленням Міли Кузнецової є танці, саме ними вона буде підкорювати журі", - наголошується у повідомленні.

Читайте також: У Німеччині обрали "Міс 50+"

Нагадаємо, що минулого року цей конкурс проводили на Філіппінах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-