У Вінниці відбудеться книжковий фестиваль VinBookFest

У Вінниці відбудеться книжковий фестиваль VinBookFest

Укрінформ
У Вінниці в травні відбудеться книжковий фестиваль VinBookFest.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті фестивалю.

«Фестиваль проводить Вінницька міська централізована бібліотечна система за підтримки міської ради. Його мета - сприяння культурному розвитку міста, а також бажання привернути увагу громадськості до проблеми читання, формувати в жителів регіону потребу в читанні книг і культури читання як такої. Задля цього хочемо створити особливу атмосферу, спеціальний креативний простір, де можна буде поєднати різні івенти зі знайомством з новинками українських видавництв», - повідомили в оргкомітеті.

Згідно з планами оргкомітету, фестиваль буде дводенним і проходитиме на Майдані Незалежності 17-18 травня. Програмою VinBookFest’у передбачене проведення книжкової виставки-ярмарку українських видавництв та книгарень, автограф-сесій з відомими українськими письменниками, а також презентація книг-ювілярів 2019 року.

Під час фестивалю також працюватимуть креативні майстер-класи для дітей, тематичні фотозони і лаунж-зона «Читай!». А за участі кінотеатру «Родина» організатори реалізують проект «Кіно у твердій обкладинці».

Читайте також: До каталогу найкращих книг для дітей з інвалідністю потрапила українська "Рікі та дороги"

Окрім того, відбудеться спільна презентація проектів «Kids Police City», «Дитяча інклюзивна література» і «Бібліотека здатна дивувати».

Також на фестивалі підіб’ють підсумки конкурсу «Селфі з улюбленою книгою» і проведуть благодійну акцію «Книга для бійця».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-