До каталогу найкращих книг для дітей з інвалідністю потрапила українська

До каталогу найкращих книг для дітей з інвалідністю потрапила українська "Рікі та дороги"

Укрінформ
Книга українського письменника Марка Лівіна “Рікі та дороги” потрапила в каталог IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю.

Про це повідомив сам письменник у Facebook.

“Моя книга «Рікі та дороги» потрапила до престижного міжнародного каталогу IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю. Ми знаходимося поруч з авторами зі США, Великої Британії, Ірландії, Швеції, Канади та інших. Я зараз дуже щиро радію, тому що це відзнака на найвищому рівні!” - написав він.

Книга “Рікі та дороги” розповідає про чотирнадцятирічного Матвія, хлопчика з синдромом Аспергера, який тікає до лісу, щоб знайти себе і зібрати свій світ, що в одну мить розбився вщент.

Читайте також: Українська школа Сан-Франциско збагатилася книжками українською мовою

“Книга буде цікавою для тих, у кого немає синдрому Аспергера, але хто хоче більше про нього дізнатися. Діти і підлітки оцінять відносно короткий текст, незвичного персонажа-тваринку І зворушливі малюнки”, — описується книга у каталозі IBBY.

Міжнародна рада дитячої та юнацької книги (International Board on Books for Young People, IBBY) — неприбуткова організація в Швейцарії, мета якої - пропаганда книг для дітей. Її заснували Еріх Кестнер, Ліза Тецнер, Астрід ЛІндгрен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-