Відкрився простір, де кияни зможуть безкоштовно проводити події

Відкрився простір, де кияни зможуть безкоштовно проводити події

Укрінформ
У центрі столиці відкрили громадський ресторан Urban Space 500. У його просторі запустили однойменний майданчик для подій, де проходитимуть майстер-класи, лекції, конференції та заходи інших форматів.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу представники Urban Space 500, наразі майданчик працюватиме у тестовому режимі. Його повноцінний запуск запланований на весну 2019 року.

“Подієвий майданчик Urban Space 500 існує з метою активізації та підтримки стійкої міської спільноти. Кожна мешканка чи мешканець Києва, низова ініціатива чи організація можуть запропонувати свою подію і провести її в Urban Space 500, якщо вона не суперечить принципам проведення подій. Остаточне рішення про проведення події приймає куратор(ка) подієвого майданчика спільно з адміністрацією ресторану. Причиною відмови можуть бути невідповідність принципам проведення подій, надмірна гучність, непристосованість простору та інші події, заплановані на той же час”, - зазначається у концепції подієвого майданчика Urban Space 500.

Читайте також: Архітекторів з усього світу запрошують спроектувати Меморіальний центр «Бабин Яр»

Організатори зазначають, що їхній простір є інклюзивним, аполітичним і некомерційним, тому вхід на всі заходи подієвого майданчика Urban Space 500 буде вільним, а їхнє проведення — безоплатним. Перевагу надаватимуть подіям, пов`язаним з темами культури, прав людини, урбаністики й архітектури, екології, неформальної освіти та інновацій.

Щоб подати заявку до Urban Space 500, потрібно заповнити електронну форму за 3-4 тижні тижні до дати проведення події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-