Влада Одещини передумала продавати лімузин Кучми

Влада Одещини передумала продавати лімузин Кучми

Укрінформ
Продавати на аукціоні лімузин другого президента України - раритетний Volvo Limousine 960 Royal, який знаходиться в автогаражі Одеської облради, не будуть.

Таке рішення прийнято 5 вересня на нараді, яку зібрав голова облради Анатолій Урбанський, повідомила прес-секретар Ольга Левчук.

"Сьогодні Анатолій Урбанський скликав нараду, в якій взяли участь посадовці, причетні до управління майном, у тому числі директор комунального підприємства "Автопідприємство з обслуговування обласної ради та облдержадміністрації", на якому ухвалено рішення - не збувати раритетний автомобіль Volvo Limousine 960 Royal, виявлений днями в автогаражі облради", - зазначила Левчук.

За її словами, фахівці автопідприємства з обслуговування обласної ради вважають, що цей автомобіль у доброму технічному стані. Вирішено залишити шестиметровий лімузин на балансі облради.

Урбанський сьогодні продемонстрував автомобіль журналістам.

Як повідомлялося, спершу в керівництва облради був намір розглянути питання продажу раритетного автомобіля, яким під час свого президентства скористався Леонід Кучма, з аукціону. Однак до розгляду питання його збуту на сесії облради не дійшло.

Читайте також: Лімузин Кучми піде з молотка

Раніше Урбанський повідомив на своїй сторінці у Facebook про виявлений у гаражі комунального господарства президентського Volvo Limousine 960 Royal - 1996 року випуску. В Україні такий же автомобіль представницького класу є лише в Києві.

Унікальний автомобіль Volvo 960 Royal, який свого часу також обрала для себе королева Данська Маргарет, майже 15 років стоїть на балансі автопарку облради. Під час одного з візитів до Одеської області лімузином скористався Леонід Кучма, а пізніше - урядова делегація Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-