Лімузин Кучми піде з молотка

Лімузин Кучми піде з молотка

Фото
Укрінформ
Голова Одеської облради Анатолій Урбанський запропонував керівництву управління з майнових відносин підготувати проект рішення щодо збуту на аукціоні раритетного президентського автомобіля Volvo Limousine 960 Royal, виявленого днями в автогаражі облради.

Під час свого президентства ним скористався Леонід Кучма, повідомила кореспондентові Укрінформу прес-секретар облради Ольга Левчук.

"Анатолій Урбанський має намір збути на аукціоні раритетний автомобіль Volvo Limousine 960 Royal, виявлений ним у гаражі облради. Він доручив керівництву Управління облради з майнових відносин та КП "Автопідприємство з обслуговування обласної ради та облдержадміністрації" підготувати це питання для розгляду на черговій сесії обласної ради. Після обговорення президією облради проект рішення можуть винести на пленарне засідання", - зазначила Левчук.

Лімузин Кучми піде з молотка

Як раніше повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, виявлений в гаражі комунального господарства 6-метровый президентський Volvo Limousine 960 Royal - 1996 року випуску. В Україні такий же автомобіль представницького класу є лише в Києві.

Читайте також: В Україні розробили ключові положення нової системи «зелених» аукціонів

Нагадаємо, унікальний автомобіль Volvo 960 Royal, який свого часу також обрала для себе королева Данська Маргарет, майже 15 років числиться на балансі автопарку облради. Під час одного з візитів до Одеської області лімузином скористався Леонід Кучма, а пізніше - урядова делегація Болгарії.

Коштував забутий в Одесі 6-метровий президентський Volvo 960 Royal понад $70 тисяч. Нині на його спідометрі всього 22 тисячі кілометрів, двигун - 3-літрова 24-клапанна шістка потужністю 204 к. с. Максимальна швидкість за паспортом 210 км/год. Цінителі розкоші можуть придбати вишуканий "автомобіль із історією" за солідні кошти, які поповнять обласний бюджет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-