На Fashion Tech Summit у Києві зібрались представники Snapchat і Pinterest

На Fashion Tech Summit у Києві зібрались представники Snapchat і Pinterest

Фото
Укрінформ
У Києві на території ЦУМу (вул. Хрещатик, 38) впродовж 1 - 2 вересня проходитиме освітній захід нового формату Fashion Tech Summit.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, на відкритті цього форуму у суботу від Міністерства інформаційної політики, за підтримки якого відбувається цей захід, був присутній державний секретар МІП Артем Біденко.

Fashion Tech Summit 2018 - новий формат освітнього заходу, який покликаний створити платформу для взаємодії fashion, креативних і tech індустрій.

Освітній захід Fashion Tech Summit у Києві / Фото: Шамкін Данііл, Укрінформ

Ідеологи та засновники проекту – Дар’я Шаповалова та Наталія Моденова, у яких є досвід проведення 13 сезонів міжнародного тижня моди в Східній Європі.

Учасниками цього заходу стануть близько 2000 осіб, а також близько 50 спікерів, серед яких - представники Snapchat, Pinterest, 500 Startups, McKinsey & Company, Stanford University, IDEO та інших компаній. У рамках заходу також кращі українські компанії представлять свої кейси. Серед них - Banda Agency, Kasta, MacPaw, Concepter та інші.

Читайте також: Мода & технології: у Києві пройде Fashion Tech Summit

В рамках Fashion Tech Summit вперше відбудеться конкурс стартапів, які об'єднують креативні ідеї та технології. Уся комунікація щодо цієї події буде відбуватися на основі платформи єдиного бренду Ukraine NOW, розробленого в рамках роботи Міністерства інформаційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-