Мода & технології: у Києві пройде Fashion Tech Summit

Мода & технології: у Києві пройде Fashion Tech Summit

Укрінформ
У Києві 1-2 вересня відбудеться Fashion Tech Summit, який об'єднає модну індустрію та технології.

Про це Укрінформу повідомили організатори заходу.

“Fashion Tech Summit 2018 - новий формат освітнього заходу, який покликаний створити платформу для взаємодії fashion, креативних і tech індустрій. Найкращі спікери і представники світових компаній представлять успішні кейси в Києві не тільки для формування нової бізнес-спільноти, а й для пошуку нового бачення для розвитку fashion, креативу і tech в Україні. В рамках Fashion Tech Summit вперше відбудеться конкурс стартапів, які об'єднують креативні ідеї та технології”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що учасниками форуму стануть 2000 осіб, а також 50 спікерів, серед яких представники Snapchat, Pinterest, 500 Startups, McKinsey & Company, Stanford University, IDEO та інших компаній.

Засновниками проекту є Дар’я Шаповалова і Наталя Моденова, у яких, серед іншого, є досвід проведення 13 сезонів міжнародного тижня моди в Східній Європі.

«Провівши останній рік у Кремнієвій долині, я розумію, що майбутнє України – виключно у її технологічному прогресі та можливості використати всі нові технології, які з’являються з неймовірною швидкістю. Наша мета з Fashion Tech Summit – дати максимум знань українській аудиторії від справжніх експертів галузі не лише в моді, але і й інших креативних та технологічних індустрій, які прилетять з Європи та Кремнієвої долини, аби поділитися своїм безцінним досвідом”, - відзначила Шаповалова.

У свою чергу Моденова додала що Fashion Tech Summit проводиться з метою розширити межі сприйняття модної індустрії, отримати досвід найкращих іноземних компаній і розглянути кращі українські кейси. “Я впевнена, що конкурс стартапів у рамках Fashion Tech Summit допоможе посилити процес формування середовища нових креативних підприємців та сприятиме економічному розвитку України», - зазначила вона.

Захід відбуватиметься за інформаційної підтримки Міністерства інформаційної політики України.

"Ми вирішили підтримати інформаційно Fashion Tech Summit 2018, бо такі заходи є дуже важливими з погляду позиціонування України у світі як країни інноваційної, де стрімко розвиваються креативні індустрії та технології. Уся комунікація щодо цієї події буде відбуватися на основі платформи єдиного бренду Ukraine NOW, розробленого в рамках роботи Міністерства інформаційної політики", - відзначив державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко.

Зазначається, що на саміті також виступлять кращі українські компанії і представлять свої успішні кейси. Серед них - Banda Agency, Kasta, MacPaw, Concepter та інші. Захід створить майданчик для спілкування з топовими українськими блогерами і digital-інфлюенсерами - в рамках програми саміту виступлять Аліна Френдій, Маша Тимошенко, Марія Гребенюк, Анна Андрес, Санта Дімопулос, Олександра Литвин, Саша Заєць.

Читайте також: Бренд SEREBROVA представив нову колекцію до Дня Незалежності

Крім того, під час саміту відбудеться конкурс стартапів, який покликаний стати платформою для розвитку підприємництва та розробки інновацій в сфері перетину не тільки індустрій fashion і tech, але також широкого спектру креативних сфер, в числі яких - рітейл одягу.

В рамках події Fashion Tech Summit оголошує конкурс на визначення перспективного проекту, який отримає професійний менторинг від спікерів саміту. Головою журі буде венчурний партнер 500 Startups з Сан-Франциско - Таня Соман. В рамках проекту також буде визначено три проекти, які отримають менторинг-сесію від спікерів Fashion Tech Summit

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-