Вакарчук скаржиться на бруд із соцмереж через

Вакарчук скаржиться на бруд із соцмереж через "місце" у політичних опитуваннях

Укрінформ
Український музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук стверджує, що його ім’я в політичних опитуваннях з’явилося без його відома і дозволу, через що він отримує велику кількість бруду.

Про це він повідомив в Івано-Франківську на зустрічі з громадськістю міста, на якій презентував Українську академію лідерства, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні тільки через те, що якісь політтехнологи чи маніпулятори з тих чи інших причин почали включати моє ім’я без мого відома і дозволу в різні політичні опитування, я отримую величезну кількість бруду звідусіль... усілякі дурниці, які зранку до вечора полощуть не лише в Інтернеті, Фейсбуці чи Твіттері, а й на різних каналах. Насправді усі нормальні люди розуміють, як і я, що це неправда», - зазначив Вакарчук.

Читайте також: Явних лідерів майбутніх президентських виборів поки немає

Він запевнив, що «такі речі його ніколи не зупинять»  і він продовжить робити свою справу. Також співак стверджує, що у 2007 році не зміг продовжити своєї депутатської роботи через те, що «відчув себе білою вороною», бо не зрозумів колег з коаліції, які блокували трибуну в той час, коли очікувалося звернення Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-