Священик презентував книгу про українську національну ідею

Священик презентував книгу про українську національну ідею

Укрінформ
Священик і волонтер Юрій Стельмащук презентував свою книгу "Український дім: будь господарем", присвячену пошуку національної ідеї. 

Презентація відбулася у середу в Укрінформі.

"Книга включає три частини, і в першій частині - хто ми є в житті. Звичайно, перша частина більше духовного плану, оскільки я представлю частину духовності і десь розумію людські душі. І, звичайно, з християнської точки зору я можу твердо говорити про те, що тільки та людина, яка має моральну складову, може народжувати справедливість, мир, любов - ті цінності, які кожного з нас роблять особливим, неперевершеним", - зазначив автор книги.

У книзі автор також опублікував ряд розмов з однодумцями.

У короткій передмові до книги автор написав: "Ми нація звитяжців. Національна ідея завжди нагадуватиме нам про це. Будьмо господарями у нашому спільному Українському домі! Відповідальність і гідність понад усе!". 

Читайте також: Автокефалія для української церкви: екс-президенти підтримали звернення Порошенка

Юрій Стельмащук - громадський і політичний діяч, кандидат наук із державного управління, директор ДП "Національний центр ділового і культурного співробітництва "Український дім", голова політичної партії "Український дім", священнослужитель кафедрального Собору Святого Апостола Андрія Первозваного в Києві, волонтер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-