Суспільне запускає платформу зворотного зв’язку

Суспільне запускає платформу зворотного зв’язку

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила платформу зворотного зв’язку "Потрапити на Суспільне".

Про це повідомляє прес-служба UA:Перший.

"Відтепер на офіційному сайті українського Суспільного - 1tv.com.ua - з’явилася можливість легко та просто залишити своє звернення до ПАТ "НСТУ". Якщо Ви маєте проект, команду або ідею – ми хочемо Вас почути. Якщо бажаєте мати партнерські стосунки з Національною суспільною телерадіокомпанією або запропонувати рекламу - ми готові до діалогу. Хочете поскаржитися чи вказати на недоліки нашої роботи - ми будемо вдячні за Вашу увагу та підказки. Мрієте про екскурсію студіями телецентру, про зустріч із керівництвом чи про роботу на Суспільному - ми відкриті й чекаємо на Вас", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: НСТУ закликає Раду надати Суспільному мовнику повне фінансування

Голова правління ПАТ "НСТУ" Зураб Аласанія підкреслює, що відкритість і зворотний зв’язок - це ті риси, які якісно відрізнятимуть Суспільне від комерційних мовників.

"Нам важливо не лише інформувати людей, навчати чи розважати за допомогою телевізійних та радіопрограм, ми прагнемо мати ефективну модель зв’язку з суспільством. Платформа "Потрапити на Суспільне" дозволить не просто звертатись, а й отримувати відповідь у найкоротші строки", - каже Аласанія.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-