Виставу бійця АТО номінували на Шевченківську премію

Виставу бійця АТО номінували на Шевченківську премію

Фото
Укрінформ
Постановку «Ангели тебе оберігають» дніпровського актора та режисера, бійця АТО Ігоря Кирильчатенка номінували на премію імені Т.Г.Шевченка. 

Про це повідомила прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації. 

«Коли минулого року митці запропонували організувати фест «Миротворець» (фестиваль патріотичних театрів – Ред.), ми одразу підтримали ідею. Пишаємося, що одна з його вистав номінована на престижну Шевченківську премію», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Автор сценарію та режисер вистави «АТО: Ангели тебе оберігають» - артист театру ім. Шевченка та боєць АТО Ігор Кирильчатенко. Вона висвітлює непрості сучасні будні українських військових на сході країни, повертає глядача в минуле - до часів козацької доби та подій Революції Гідності. Постановка насичена літературними фрагментами, віршами, піснями, замальовками, відеорядом, виразними персонажами.

«Шевченківська премія була б чудовим подарунком не лише для мене, а й для усього театру Шевченка. Цьогоріч у номінації «Театральне мистецтво» серйозна конкуренція. Проте я сподіваюся на перемогу. І свою, і України», - поділився Кирильчатенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-