Кулеба: Україна обов’язково повернеться на Луганщину, Донеччину, у Приазов’я та Крим

Кулеба: Україна обов’язково повернеться на Луганщину, Донеччину, у Приазов’я та Крим

Відео
Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав мешканців тимчасово окупованих Росією територій вірити в Україну, яка обов’язково повернеться на Луганщину, Донеччину, у Приазов’я та в Крим.

Про це глава української дипломатії сказав у відеозверненні з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, передає Укрінформ.

Звертаючись до українців на тимчасово окупованих Росією територіях, зокрема у Криму, очільник МЗС запевнив, що всі про них пам’ятають і знають, що життя в окупації надзвичайно складне. «Імена героїв спротиву часто не стають відомими, але ми знаємо про ваші щоденні акти героїзму. Не лише в Україні, а й у всьому світі люди знають про вашу сміливість», – сказав міністр.

Він зазначив, що українська влада щодня працює над посиленням армії, щоб Сили оборони продовжували звільняти українську землю. «Росіяни розповідали, що вони назавжди в Херсоні та інших місцях, допоки їх не погнали звідти. Так само буде і в інших містах та селах. Україна відкидає сценарії так званого замороженого конфлікту. Ми не кинемо мільйони наших людей напризволяще. Україна обов’язково повернеться на Луганщину, Донеччину, Приазов’я та в Крим», – наголосив Кулеба.

Читайте також: Десять років окупації Криму не зламали волю кримськотатарського народу - Меджліс

Очільник МЗС подякував усім, хто береже Україну в серці, вірить у неї, чекає її повернення і бореться разом зі своїм народом.

Він закликав співвітчизників на тимчасово окупованих територіях вірити в Україну «наперекір усьому, супроти всіх обставин». «І яку би брехню не розповідали окупанти, – вірити в перемогу добра над злом. Спільними зусиллями та важкою працею ми здобудемо її», – акцентував міністр.

В Україні 26 лютого відзначають День спротиву російській окупації Криму. Український Крим окупований уже 10 років. Його захоплення російськими військовими в лютому 2014 року стало початком війни Росії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-