Курбедінов назвав своє затримання спробою тиску російських спецслужб на адвокатів у Криму

Курбедінов назвав своє затримання спробою тиску російських спецслужб на адвокатів у Криму

Відео
Укрінформ
Правозахисник, адвокат політв'язнів Еміль Курбедінов заявив, що його затримання у Сімферополі - це чергова спробу тиску російських спецслужб на правозахисників у Криму.

Про це повідомляє у Фейсбуці “Кримська солідарність”, передає Укрінформ.

“Звичайно, ця ситуація пов'язана з моєю професійною діяльністю, це - не що інше, як чергова спроба тиску співробітників спецслужб на адвокатів у Криму, в тому числі - за ті справи, що перебувають у судовому виробництві. Я знаю, за що конкретно стосовно мене відкрили цю справу...”, - сказав Курбедінов.

Він зауважив, що “дійсно, розміщував, розміщує і буде розміщувати інформацію в соцмережах за фактами порушення прав громадян”.

“За це мене не можуть притягувати до відповідальності як адвоката. Ця інформація є абсолютно достовірною, інакше я б її не розміщував”, - наголосив Курбедінов.

Читайте також: «Суд» залишив у СІЗО фігурантів «першої Джанкойської групи Хізб ут-Тахрір»

Як повідомляв Укрінформ, Еміля Курбедінова затримали у Сімферополі біля будівлі ФСБ. На нього склали адмінпротокол за статтею 13.15 КоАП РФ (частина 9) “Зловживання свободою масової інформації" та відпустили. У протоколі зазначається, що Курбедінова затримували за повідомлення у його Телеграм-каналі «КЭМска волость».

Фото: Кримська солідарність

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-